Utolsó kommentek:

anyadmajma 2014.10.11. 09:12:43

@huong: anyagi vonzat? kb 2000USD a repjegy, hetente 2x2 járat van csupán Párizsból, a Francia meg asszem a Holland légitársaság repül csak. Ezért drága.
Amúgy ott van a környező országok logisztikai központja. (Ez most elég nagy probléma az ebola miatt.)
Egyik barátom kint él, ő is szép sztorikat mesél:) Pl. kimentek a reptérre a megszokott 2 órával előbb, majd ott közölték velük, hogy a menetrend szerinti kép egy órája elment. Egy héttel később tudtak hazajönni látogatóba:)

Bejegyzés: Benin jelentkezik!

rudolfhrusinsky 2014.10.11. 08:56:54

Én nagyon irigykedtem, amikor olvastalak. Szuper kalandok. Van egy nagyon kedves benini barátom, aki sokat mesélt beninről. Érdekes volt olvasni egy magyar szemével is.

Bejegyzés: Benin jelentkezik!

huong 2014.10.11. 02:02:02

Izgalmas helyen vagy, kicsit toredekesen irtal. Kerlek, majd irj szemelyes benyomasokrol is: milyen Benin? Miert mentel oda? Volt anyagi vonzata a reszedrol?
En sosem vagytam Afrikaba.
Jo egeszseget!

Bejegyzés: Benin jelentkezik!

Namely 2014.09.19. 11:34:03

Extrém sport level 2.
Egészségére!
Amíg nem az adófizetők állják ennek (és ha megkapja az ebolát/egyebet, akkor a gyógyításának) a költségét, addig csinálják csak.

Bejegyzés: Újabb benini kalandok

cukkmukk 2014.01.15. 13:57:18

De jó, hogy el tudtál tölteni egy kis időt ott, biztosan életre szóló élmény volt és tapasztalat is. Én is nagy természetvédő vagyok és ha már pont a fákról írsz, akkor érdemes foglalkozni a felelős erdőgazdálkodás és a tudatos fogyasztás fogalmával. A napokban bukkantam erre a képre és elgondolkodtatott: redir.ec/felelosseg

Bejegyzés: Faültetés egy zöldebb Beninért

ilonailyes 2013.09.22. 18:23:24

@Esthajnal57: Kedves Esthajnal, köszönöm a kérdést. A projektem témája a környezeti nevelés volt az internet segitségével. Tulajdonképpen abból állt, hogy játékokat, tevékenységeket szervezzünk a diákoknak arról, hogy hogyan tudják mindennapi életükben védeni környezetüket, ezután pedig bemutassuk nekik, hogyan tudnak használni egy blogot arra, hogy ismereteiket, ötleteiket megosszák más iskolák diákjaival:
educenvmad.blog.com/
Én egy német lánnyal együtt dolgoztam a projekten, de együttműködtünk a helyi tanárokkal, akik nagyon sokat segitettek nekünk. Két városban dolgoztunk, másfél hónapig Antsirabe-ban, másfél hónapig a fővárosban, Antananarivo-ban. Két-két iskolában mindkét városban. Nehézséget az jelentett, hogy nem minden iskolában tudtuk használni a számitógépeket illetve internetet, úgyhogy volt ahol csak tevékenységeket szerveztünk, de nem dolgoztunk számitógépen. Amúgy az is nagy segitség volt, hogy volt egy helyi projektkoordinátor, aki kapcsolatba helyezett minket a helyi tanárokkal és iskolákkal, és tulajdonképpen vele beszéltük meg mit is fogunk csinálni az iskolákban, illetve neki kellett a végén beszámolnunk az eredményekről.
Nem tudom még hogyan tudok képeket feltölteni ide, viszont van sok képem ami megtekinthető a követkeyő blogon: ilonailyes.wordpress.com

Bejegyzés: A mosoly országa: Madagaszkár

Esthajnal57 2013.09.22. 15:08:59

Ez egy jó kis írás, köszönjük. Engem nagyon érdekelne, hogy mi volt konkrétan az önkéntes munkája, mi volt a feladata és azt hogyan sikerült véghezvinni. Kapott-e segítséget? Hogyan fogadták?
És kéne még sok-sok fénykép is, ha lehet.

Bejegyzés: A mosoly országa: Madagaszkár