Kedves Érdeklődők,

 

Az ENSZ Közgyűlésének 1985-ös döntése alapján december 5. az önkéntesség nemzetközi napja. Az idei évben a Magyar Önkéntesküldő Alapítvány számára ez különösen fontos dátum, mivel idén ünnepeljük működésünk kezdetének 10. évfordulóját.

December 5-én 18 órától az Alapítvány irodájába (1114 Budapest Szabolcska Mihály utca 7.) hívunk és várunk minden érdeklődőt, korábbi önkénteseinket, hogy együtt ünnepeljük meg az elmúlt 10 évet. Az este keretében a napokban Beninből, Ghánából, illetve Olaszországból hazaérkezett önkénteseink tartanak rövid élménybeszámolót, valamint kötetlen beszélgetés formájában értékeljük az első évtized tapasztalatait és gondolkodunk a következő 10 év kihívásairól.

 

Kérjük, ha szeretnél eljönni, küldj emailben egy visszajelzést.

 

Üdvözlettel:

 

a HVSF csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://onkentesen.blog.hu/api/trackback/id/tr195662014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása