EGY SZÁZALÉK A NEMZETKÖZI FEJLŐDÉSÉRT

 Családtagjaid, barátaid odaadták már adójuk 1%-át? 

  •          Ha fontosnak tartod a rászoruló társadalmak segítését, problémáik kezelését
  •          Ha hiszel a nemzetközi együttműködésben
  •          Ha fontosnak tartod, hogy felelősséget viseljünk a távoli társadalmak problémái iránt is
  •          Ha hiszel abban, hogy az elmaradott országok helyzetét csak közös összefogással lehet javítani
  •          Ha fontosnak tartod a szociálisan hátrányos helyzetű csoportok, betegek, árvák segítését
  •          Ha hiszel abban, hogy a magyar önkéntes fiatalok és szakemberek hasznos és fontos munkát   végeznek

 akkor, kérjük, segítsd munkánkat adód 1%-val!

 Ha még nem dolgozol, akkor aktivitásodon keresztül számítunk segítségedre: kérd meg családtagjaidat, barátaidat, hogy adójuk 1%-át a Magyar Önkéntesküldő Alapítvány részére ajánlják fel! 

 

 A Magyar Önkéntesküldő Alapítvány 2003-óta működik, elsődleges célja, hogy magyar önkéntes fiatalokat és fejlesztési szakembereket közvetítsen ki különböző hosszúságú nemzetközi humanitárius és fejlesztési projektekbe. Önkénteseink négy földrész harmincöt országában dolgoztak önkénteseink, akik elkötelezett munkájukon keresztül hozzájárultak számos fejlődő ország és rászoruló társadalmi réteg problémáinak enyhítéséhez.

A Magyar Önkéntesküldő Alapítvány nem profit-orientált szervezet, a befolyt összeg 100%-át magyar fiatalok fejlődő országokban végzett önkéntes munkájának költségeire fordítja.

 Az adóbevallás megkönnyítésére töltsd le a már kitöltött Rendelkezési nyilatkozatot! - Rendelkezői nyilatkozat letöltése – nyomtasd ki és tedd be egy borítékba, amely feltünteti a nevedet, lakcímedet és adóazonosító jeledet.

Az Alapítvány és a magyar önkéntesek munkájának nemzetközi elismerését is jelzi, hogy tavaly hazánkban tartották a Nemzetközi Önkéntesküldő Szervezetek (IVCO) éves konferenciáját, amelyet a Magyar Önkéntesküldő Alapítvány szervezett.

 

Segítségedet köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://onkentesen.blog.hu/api/trackback/id/tr235842765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása